Official Secrets - november 2020
Sorry We Missed You - januari 2021
The Farewell - december 2020

Filmliga Oss

Wie zijn wij?


De Filmliga Oss is in maart 1968 opgericht en vierde in seizoen 2017-2018 haar 50-jarig jubileum. De Filmliga is gestart in het Oude Theater en na opening van De Lievekamp werd destijds daarheen verhuisd. Vanaf september 2017, is De Filmliga weer films gaan vertonen in de kleine zaal van De Lievekamp. Een prachtige locatie met een leuk theatercafé waar het, voorafgaand of na afloop van de film, gezellig toeven is. De Lievekamp heeft fors geïnvesteerd in moderne digitale beeld- en geluidstechniek en comfortabele stoelen.

De liga vertoont 10 x per jaar een film en organiseert een jaarlijks ontbijtfestival. U reserveert maandelijks voor een voorstelling op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. 

De Filmliga Oss biedt ruim 1300 filmliefhebbers een kwaliteitsfilm die met zorg door betrokken  vrijwilligers is uitgekozen uit het grote en actuele aanbod van filmhuisfilms.

Wij hopen u te mogen begroeten!
Bestuur Filmliga Oss

 Lees meer...


Filmliga Oss

Laatste nieuws


Beste Filmligaleden,

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan, de theaters zijn gesloten voor de komende tijd.

Dat betekent dat de Filmliga haar activiteiten wederom moet staken.

Op dit moment kunnen wij nog geen toezeggingen doen wanneer de filmvertoningen weer hervat mogen worden, ook wij moeten het einde van de avondklok afwachten.

Namens het bestuur en alle vrijwilligers van de Filmliga Oss wensen wij u, ondanks alle beperkingen een heel gezond 2021, een jaar waarin we hopelijk Corona de baas worden en wij weer veel mooie films voor u mogen vertonen.

Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en u laten weten wanneer wij u weer mogen verwelkomen. Houd onze website in de gaten!


Theatercafé De Lievekamp

Na afloop van elke voorstelling bent u van harte welkom in ons Theatercafé voor een drankje en een kleine versnapering.

lievekamp-website


Openbare stukken/gegevens vanuit de organisatie

Contactinformatie

filmliga-logo

Ellen van Asch
Lisztgaarde 63
5344 EB Oss

tel: 06-18555042