Extra films in 2024

Geplaatst op 10-12-2023  -  Categorie: Algemeen

De Filmliga kijkt verder vooruit en start het nieuwe jaar met een fijn cadeau. In het eerste kwartaal gaan we op de dinsdagen namelijk acht (8!) extra films vertonen, uitsluitend voor onze filmligaleden. De films worden vertoond in de weken waarin er geen regulier programma draait. Hierdoor kunt u dus elke week genieten van een mooie film! Kwaliteitsfilms natuurlijk, die in het normale programma niet aan bod komen door de veelheid van mooie films of wellicht de lengte van de film.

We vragen een vergoeding van 5 Euro, die u tijdens het uitsluitend online reserveren via onze eigen website betaalt. Er wordt door onze vrijwilligers bij de ingang gescand ter controle. Beknopte informatie over de film (niet over de inhoud!) krijgt u via de mail, terwijl een synopsis en trailer op de website komen te staan. Ook zullen we op facebook evenementen aanmaken waarin de plot beschreven wordt.

Er is geen folder, we delen geen strookjes uit, we gaan gewoon lekker film kijken.

Let op, er zijn per keer slechts 200 plaatsen, dus reserveer op tijd.

Het reguliere programma vertonen we uiteraard gewoon in de Lievekamp, terwijl de extra films in Kinepolis worden gedraaid.

De eerste vier films zijn al geselecteerd

Klik op de film voor meer informatie op onze website.

 

De andere datums met titels onder voorbehoud

Wij hebben er zin in. U hopelijk ook, dus pak de agenda er maar bij…